Companii

Operatorul ungar Wizz Air lansează zboruri pe Bucureşti-Varşovia din iunie 2017

Operatorul ungar Wizz Air lansează zboruri pe...

Autor: Mirabela Tiron

26.10.2016, 00:00 307

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare operator aerian din România, va lansa zboruri pe Bucureşti-Varşovia din iunie 2017.

Compania va aloca cea de-a şaptea aeronavă bazei din Varşovia şi va începe să opereze pe şapte noi rute care vor conecta capitala Poloniei  cu patru capitale din Europa Centrală şi de Est: Bucureşti, Bratislava, Kiev şi Vilnius şi cu trei destinaţii de relaxare: Lyon şi Nisa în Franţa şi Lamezia Terme în Italia.

Zborurile din Bucureşti spre Varşovia vor fi operate de patru ori pe săptămână. Pe această rută are în prezent curse compania poloneză LOT. „Continuăm să ne concentrăm pe extinderea reţelei noastre în continuă creştere, cu servicii şi mai atractive, pentru a satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri din România“, a spus Tamara Vallois, Wizz Air Head of Communications.

Low-costul şi-a consolidat în acest an poziţia pe piaţă prin deschiderea de rute noi din Bucureşti, Sibiu, Cluj-Napoca, Iaşi, Suceava. Pe rute externe, Wizz Air a legat în acest an România de Lisabona (Portugalia), Tel Aviv (Israel), Larnaca (Cipru) şi alte destinaţii din Europa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO