Opt candidaţi se luptă pentru un loc în conducerea SIF Transilvania

10 iul 2014 Autor: Ioana Tudor

Opt persoane s-au înscris pentru cele şapte locuri de membru în consiliul de supraveghere (CS) al SIF Transilvania (SIF3), printre acestea numărându-se Răzvan Găvăneanu, în prezent preşedinte al CS şi al consiliului de remunerare al SIF3 şi unul dintre acţionarii importanţi ai societăţii, precum şi fostul arbitru din Divizia A de fotbal Constantin Frăţilă, acţionar şi membru în consiliul de supraveghere al SIF3.

Pe lista candidaţilor pentru noul CS, care este format în prezent din şapte membri, se află şi Ştefan Szabo, vicepreşedintele CS şi preşedintele comitetului de audit al societăţii de investiţii, Gheorghe Luţac, în prezent membru CS, Dumitru Carapiti, membru independent al CS şi membru în Consiliul de Administraţie al operatorului portuar Socep Constanţa, Petru Mihalcea şi Crin Andănuţ, director general al Allianz-Ţiriac Pensii Private, şi Gabriela Alexe, o apropiată a lui Constantin Frăţilă şi acţionară a SIF3.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
sif
, sif transilvania
, transilvania
, conducere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide