Companii

(P) Daniel Antor, CEO al Stejarii Country Club: „Lunar măsurile de siguranţă împotriva răspândirii coronavirusului se ridică la 11.000 de euro. Considerăm această sumă mai degrabă o investiţie, nu o cheltuială, deoarece siguranţa membrilor noştri şi a staff-ului sunt primordiale”

Daniel Antor, CEO al Stejarii Country Club

Daniel Antor, CEO al Stejarii Country Club

Autor: Publicitate

21.09.2020, 08:00 737

Cunoscut drept unul din locurile preferate de networking ale oamenilor de business, Stejarii Country Club este format din clubul sportiv unde se practică o varietate de activităţi: fitness, aerobic, înot, tenis, gimnastică, balet, squash, box, karate, un centru spa recunoscut internaţional pentru calitatea serviciilor oferite, spaţii dedicate evenimentelor şi un restaurant gourmet foarte apreciat.

Daniel Antor este CEO al Stejarii Country Club din ianuarie 2019 şi îşi apreciază echipa ca fiind una puternică, pregătită pentru orice situaţie: „Având în vedere că cea mai mare parte a echipei pe care o conduc are istoric sportiv, descopăr cu plăcere că s-au format caractere puternice care însă n-au uitat niciodată fairplay-ul”.

Cifra de afaceri a clubului a depăşit anul trecut 7 milioane de euro. Deşi 2020 a fost un an marcat de efectele pandemiei, investiţiile în facilităţi şi servicii s-au situat la un nivel comparabil cu cel al anului precedent, în jur de 400.000 de euro. În continuare se mai au în vedere investiţii pentru reînnoirea echipamentelor şi încă aproximativ 250.000 de euro pentru reamenajarea  piscinei exterioare.

Daniel Antor precizează că investiţiile fac parte din politica Stejarii Country Club indiferent de context. „Ştim că este unul dintre puţinele cluburi de acest nivel din Europa şi ne propunem să rămânem un etalon în acest domeniu. În această perioadă am adus îmbunătăţiri clubului, scopul nostru fiind ca aici să oferim cele mai bune servicii şi condiţii de desfăşurare a activităţilor sportive, să punem la dispoziţie cele mai noi şi mai performante aparate, să avem trainerii cei mai potriviţi, adaptabili la nevoile clienţilor. Avem ca angajaţi campioni naţionali, olimpici, europeni şi mondiali - însă, am spus întotdeauna, realizările lor sunt relevante în măsura în care pun pasiune în ceea ce fac şi reuşesc să transmită din experienţa lor clientului. De aceea investim permanent în trainingul de personal pentru că acest lucru se reflectă imediat în calitatea serviciilor pe care le oferim clienţilor”, enumeră Daniel Antor câteva aspecte importante pentru activităţile desfăşurate în cadrul clubului. 

În ceea ce priveşte evoluţia businessului anul acesta, CEO-ul Stejarii Country Club punctează: „Anul anterior a fost cel mai bun an de la înfiinţare, anul acesta, dacă am pune în paranteză acele trei luni de stare de urgenţă cât şi restricţiile legate de evenimente, businessul se plasează peste bugetarea noastră standard; având aceste trei luni, probabil vom reuşi un profit minim, operational nu vom fi pe minus. Micşorarea marjei de profit este o rezultantă a lunilor de pauză forţată şi a măsurilor de siguranţă, de la care nu vom face niciodată rabat, indiferent de cost. Totuşi, dacă am compara unu la unu lunile în care ni s-a permis să ne desfăşurăm activitatea, suntem semnificativ peste anul trecut, ceea ce pentru mine înseamnă că ştim să ne facem bine treaba indiferent de situaţie şi clienţii sunt mulţumiţi de serviciile noastre”.

Clubul menţine o politică strictă în privinţa numărului de membri, astfel încât fiecare să beneficieze de o suprafaţă de peste 15 mp în cazul desfăşurării activităţilor sportive. „Considerăm că 2.500 este numărul optim de membri pentru care putem menţine nivelul serviciilor cu care ne-am impus pe piaţă şi condiţiile maxime de siguranţă în contextul pandemiei. De aceea admiterea în comunitate este posibilă doar în situaţia retragerii unui alt membru, însă în acest caz de cele mai multe ori este vorba de relocări sau repatrieri. Există fluctuaţii anuale în limite normale, însă astazi putem spune că suntem la capacitate maximă”, a declarat Daniel Antor. Preţul mediu al unui abonament anual este de aproximativ 1.900 de euro.

Ce aşteptări are Daniel Antor pentru perioada următoare? „Nu cred că vom trăi o relaxare mai mare decât după ce vor apărea vaccinuri  sau proceduri medicale care să ne aducă într-o zonă de siguranţă sau predictabilitate mai mare decât ce avem astăzi. Cu siguranţă lucrurile nu vor mai fi cum au mai fost, dar se va găsi un echilibru, vom învăţa să trăim şi cu acest virus, ne vom adapta.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO