Companii

(P) O poveste scrisă împreună cu colegii şi partenerii tăi. Dăruieşte gift cardul Diverta

Autor: Publicitate

26.11.2019, 12:38 76

Cu ce îţi vei surprinde angajaţii şi partenerii anul acesta? 

Ai zeci, poate sute de nume pe listă şi cauţi darul care să le arate că îi apreciezi şi care să se potrivească tuturor.

Dar fiecare este diferit, are alt profil personal şi propriile preferinţe. 

Darul tău poate deveni inspiraţie pentru o viaţă, pentru fiecare dintre aceştia.

Diverta te ajută să le oferi cea mai frumoasă surpriză: oamenii din echipa şi partenerii tăi pot alege ei înşişi cadoul pe care şi-l doresc şi orice ar alege, darul va fi cu bucurie, inspiraţie şi respect faţă de preferinţele lor.

Cadourile oferite prin gift cardul Diverta îţi fac bugetul să devină smart şi îl transformă într-o investiţie în alegeri personale şi diversitate cu conţinut.

Poţi alege din peste 100.000 de produse, de la 20.000 titluri de carte din toate domeniile de interes, pe care să le citeşti în vacanţa de Crăciun sau să le oferi la rândul tău în dar, la jocuri creative-educative pentru ca cei mici să exploreze şi să îşi descopere pasiuni pentru o viaţă. De la boardgame-uri pentru seri alături de prieteni, până la cel mai nou model de organizer, cu un design care te reprezintă ca stil şi energie în anul care va începe.

Cu gift cardul Diverta, totul devine uşor de oferit şi perfect potrivit, iar cadoul pe care îl oferi pentru echipa ta devine o poveste unică, scrisă împreună cu fiecare dintre colegii şi partenerii pe care îi apreciezi.

Pentru comenzi: giftcard@diverta.net  sau www.dol.ro/giftcard

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO