Companii

(P) Sodexo România obţine certificarea Aon Hewitt „Cel mai Bun Angajator”

(P) Sodexo România obţine certificarea Aon Hewitt...

Autor: Publicitate

26.11.2014, 14:38 506

Programul global „Cel mai bun angajator/ Best Employer” măsoară, recunoaşte şi certifică excelenţa angajatorilor

Sodexo, jucător de top pe piaţa românească a tichetelor, a beneficiilor extrasalariale şi lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieţii, este singura companie din România, şi printre primele la nivel global, care primeşte certificarea „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” din partea companiei de consultanţă lider în resurse umane Aon Hewitt, în cadrul noului program global din 2014.

Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajaţilor îşi propune să compare organizaţiile ţinând cont de mai mulţi factori diferenţiatori cu scopul de a identifica acele companii care se străduiesc să le ofere avantaje competitive echipelor lor.  

„În cadrul Sodexo România, o companie care lucrează în beneficiul oamenilor oferind soluţii pentru calitatea vieţii, este de la sine înţeles faptul că nivelul de engagement al propriilor angajaţi reprezintă motorul performanţei atât pentru Sodexo, cât şi pentru clienţii noştri,” declară Jean Istasse, CEO Sodexo România. „Ne onorează să fim, alături de 16 entităţi Sodexo, printre organizaţiile certificate în programul global <<Cel mai bun Angajator/ Best Employer>> realizat de Aon Hewitt. Această distincţie vine să evidenţieze faptul că meritul Sodexo România de a fi lider în oferirea de servicii este datorat în egală măsură unei echipe motivate şi dedicate.”

Angajaţii Sodexo România beneficiază de soluţii şi servicii ce sporesc satisfacţia şi motivaţia acestora dintre cele pe care compania le recomandă clienţilor săi, precum o gamă largă de beneficii extrasalariale, recompense pentru performanţe deosebite şi condiţii bune la locul de muncă. Sodexo acordă o atenţie deosebită managementului performant, formării şi dezvoltării echipei. 

Compania Sodexo România a fost certificată de către Aon Hewitt în programul „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” pe baza răspunsurilor oferite de angajaţii săi, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement.

Cercetarea globală „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaşte organizaţiile pe baza a patru criterii :

-      cel mai înalt nivel de engagement,

-      leadership eficient,

-      cultură organizaţională performantă şi

-      strategie de branding convingătoare.

Aon Hewitt este liderul global în furnizarea de soluţii de consultanţă privind resursele umane, cu prezenţă în 90 de ţări şi peste 30.000 de profesionişti care deservesc mai mult de 20.000 de clienţi din întreaga lume.

Sodexo în România

Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 540 de angajaţi, oferă Soluţii cuprinzătoare pentru Calitatea Vieţii: Beneficii pentru Angajaţi: Programe de Incentivare; Beneficii Publice; Servicii de alimentatie/catering; Managementul facilitatilor

Sodexo, lider mondial în Soluţii pentru Calitatea Vieţii de Zi cu Zi.

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial a fost înfiinţată de către Pierre Bellon în 1966 in Marsilia, Franţa şi este astăzi lider mondial în Soluţii pentru Calitatea Vieţii de Zi cu Zi.

Grupul operează în 80 de ţări cu 419.000 de angajaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii.

Avem încrederea că o bună calitate a vieţii sporeşte satisfacţia şi motivaţia indivizilor, jucând astfel un rol important în performanţa organizaţiilor care sunt partenerii noştri strategici.

Sodexo în lume - Cifre cheie:  18  miliarde euro cifră de afaceri, 419.000 angajaţi, 80 ţări, 32.700 puncte de lucru, 75 milioane beneficiari zilnic

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO