Companii

Patru bucureşteni fac 180 mil. lei din haine la preţuri mici

În prezent reţeaua de magazine PPT are 161 de unităţi în România şi în Republica Mol­dova

În prezent reţeaua de magazine PPT are 161 de unităţi în România şi în Republica Mol­dova

Autor: Corina Mirea

30.07.2015, 00:07 6516

Adrian şi Gabriel Mărgărit şi Tudor şi Alexandru Matei, patru bucureşteni abia trecuţi de vârsta de 30 de ani, au pariat în urmă cu opt ani pe vânzarea de haine şi încălţăminte la preţuri mici.

Acum, ei deţin o reţea de 161 de magazine în România şi în Republica Mol­dova, care anul trecut le-a adus încasări de peste 180 de milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe şi de la Registrul Comerţului.

Cei patru deţin în mod egal acţiuni în compania Preţuri Pentru Tine SRL (PPT) şi au reuşit  să dezvolte un business care a generat 1.100 de locuri de muncă în România şi în Republica Moldova.

În Republica Moldova PPT a intrat în 2013 şi până în prezent compania a ajuns la o reţea de 26 de magazine. În curând, tinerii antreprenori vor deschide unităţi şi în Bulgaria.

Modelul de business al PPT se axează pe spaţii de 50-200 de mp amplasate în zone centrale din localităţi cu minimum 10.000 de locuitori, în multe cazuri, unităţile fiind deschise în puncte unde veniturile locuitorilor sunt destul de mici, unde trendul cumpărăturilor online încă nu este la fel de dezvoltat ca în oraşele mari, iar marii retaileri de fashion încă nu au ajuns.

Motiv pentru care, niciun produs comercializat nu costă mai mult de 100 de lei, potrivit informaţiilor publicate pe magazinul online al PPT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO