Companii

Paul Palaş, managerul hotelului Central din Ploieşti: Un recepţioner poate câştiga până la 500 de euro, în timp ce salariul unui bucătar şef ajunge şi la 1.000 de euro

Autor: Cristina Bellu

24.10.2016, 16:12 656

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi, trebuie să existe un mix de factori.  În primul rând trebuie să existe dotări. Nu se poate discuta despre servicii de calitate dacă nu există dotări. Calificarea personalului este extrem de importantă, a declarat Paul Palaş la ZF Live. 

Sunt şcoli, dar acestea nu-ţi furnizează absolvenţi gata pregătiţi pentru acest business. Un absolvent ar trebui să plece din şcoală cu un bagaj minim de abilităţi, pe lângă cunoştinţele teoretice.

De exemplu, recepţionerul ar trebui să cunoască foarte bine cel puţin două limbi străine, ar trebui să ştie cum să relaţioneze cu clienţii. În provincie, salariul unui recepţioner se încadrează între 300-500 de euro, iar salariul unui bucătar-şef ajunge la 1.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO