Companii

Philip Morris Trading deschide cel de-al patrulea IQOS Store din ţară, la Timişoara

Philip Morris Trading deschide cel de-al patrulea IQOS...

Autor: Roxana Rosu

15.12.2017, 15:30 746

Philip Morris  deschide cel de-al patrulea IQOS Store din ţară, în incinta centrului comercial Iulius Mall, unde clienţii vor găsi dispozitivele electronice şi accesoriilor IQOS, dar şi produsele din tutun Heets, plus o zonă de relaxare de tip lounge.

Lansat în Japonia în anul 2014, iar pe piaţa din România la finalul anului 2015, dispozitivul electronic IQOS este un produs inovator, care propune un nou mod de a utiliza tutunul, revoluţionând industria. Cu IQOS, tutunul este utilizat prin încălzire, fără ardere, fără fum, fără scrum şi cu mai puţin miros. Heets sunt produsele din tutun care se folosesc împreună cu dispozitivul IQOS.

“Conceptul IQOS Store este foarte bine definit şi reprezintă o reflexie a brandului IQOS, dar suntem conştienţi că fiecare spaţiu împrumută din valorile locale ale comunităţii în care se dezvoltă. Deschiderea IQOS Store Timişoara este un pas natural în dezvoltarea brandului, fiind astfel mai aproape de misiunea companiei Philip Morris International: aceea de a oferi consumatorilor adulţi alternative mai bune la fumat şi de a crea un viitor fără fum. Ne bucurăm să încheiem anul într-o notă pozitivă”, afirmă Branislav Bibic, ‎Managing Director Philip Morris Trading.

În ultimii doi ani, 3,7 milioane de fumători adulţi la nivel mondial au ales să se bucure de experienţa IQOS.

Compania a deschis magazine similare in Bucuresti, Cluj-Napoca şi Constanţa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO