Companii

Piaţa Sudului şi sectorul 4 din Bucureşti devin un punct imobiliar fierbinte

Piaţa Sudului şi sectorul 4 din Bucureşti devin un...
04.08.2018, 10:53 2584

Zona Pieţei Sudului din Capitală devine un pol „fierbinte“ pentru piaţa imobiliară locală, în condiţiile în care acolo a fost realizat cel mai recent proiect de infrastructură, dar şi una dintre cele mai ample expansiuni ale unui centru comercial - Sun Plaza.

Întreaga zonă de sud înregistrează o creştere puter­nică pe partea de rezidenţial, mulţi dezvoltatori având în prezent şantiere în zona Metalurgiei, Luica şi Turnu Măgurele.

Dincolo de proiectele deja anunţate sau în lucru, Primăria Sector 4 a început lucrările la un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care zona reprezentată în prezent de un teren viran să fie transformată într-un pol de birouri.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a spus pentru ZF Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Cereri pentru Proiecte Urbanistice Zonale (PUZ) au depus dezvoltatori pentru un nou centru comercial şi un turn de birouri la Piaţa Sudului, lângă Sun Plaza, pentru un proiect rezidenţial pe str. Niţu Vasile, dar şi la Tineretului, pentru un nou pol de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO