Companii

Pipera „strigă“ după dezvoltare rezidenţială. Shikun & Binui: Este loc de dezvoltare în Pipera, infrastructura o permite

Favi Stelian, CEO al Shikun & Binui RED România: Odată cu dezvoltarea comercială (office şi retail), s-a format o cerere clară şi pentru spaţii de locuit în zona Pipera.

Favi Stelian, CEO al Shikun & Binui RED România: Odată cu dezvoltarea comercială (office şi retail), s-a format o cerere clară şi pentru spaţii de locuit în zona Pipera.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.07.2017, 00:06 1268

Compania israeliană de investiţii Shikun & Binui, care a dezvoltat ansamblul rezidenţial City Point din zona Aviaţiei, va demara luna aceasta a doua fază din proiectul de locuinţe New Point, amplasat în zona Pipera, în apropiere de Şcoala Americană. Din prima fază, dezvolta­torul a vândut mai mult de jumătate din apartamente.

Managerul companiei spune că a ales zona Pipera deoarece contextul de acolo – cu mulţi corporatişti care lucrează în clădirile de birouri – este favorabil dezvoltărilor rezidenţiale.

„Odată cu dezvoltarea comercială (office şi retail), s-a format o cerere clară şi pentru spaţii de locuit în zona Pipera. Credem cu tărie că este loc de dezvoltare acolo, infrastructura o permite, s-au finalizat de curând investiţii în zonă şi accesul către polul Barbu Văcărescu – Floreasca s-a îmbunătăţit semnificativ“, spune Favi Stelian, CEO al Shikun & Binui RED România. El adaugă şi că Shikun & Binui analizează în prezent oportunitatea achiziţiei de noi terenuri pentru dezvoltări ulterioare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO