Companii

Planurile Petrom: încă patru restaurante Subway în benzinării

Planurile Petrom: încă patru restaurante Subway în...

Autor: Roxana Petrescu

15.03.2018, 00:07 1296

OMV Petrom, unicul producător de petrol şi gaze din România, vrea să îşi majoreze volumele de carburanţi comercializate, dar intenţionează să atragă clienţii în staţii şi pentru alte produse, nu doar pentru a-şi face plinul la maşini cu benzină şi motorină.

Astfel, compania vrea să majoreze numărul de restaurante Subway din reţeaua de benzinării Petrom.

„Avem 15 magazine deschise în parteneriat cu Auchan în faza de pilot. Am deschis 9 locaţii cu Subway şi avem alte patru astfel de staţii în faza de planificare“, se arată în documentele publice ale companiei. OMV Petrom are pe plan local 153 de staţii sub brandul OMV şi 402 sub umbrela Petrom.

Datele companiei arată că în prezent fiecare staţie din reţeaua Petrom din România vinde aproape 5 milioane de litri de carburanţi anual, în creştere cu 14% faţă de 2013.

„La nivelul anului 2021, obiectivul este de a creşte vânzările pe staţie la peste 5 milioane de litri“, se arată în documentele disponibile pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO