Companii

Plaza Militari negociază cu Peek&Cloppenburg pentru a scoate mallul din „amorţeală“

Germanii de la Peek&Cloppenburg negociază şi o eventuală intrare în Bucureşti Mall

Germanii de la Peek&Cloppenburg negociază şi o eventuală intrare în Bucureşti Mall

Autor: Cristina Roşca

11.11.2013, 21:20 1223

Retailerul german de modă Peek&Cloppenburg, prezent pe piaţa din România cu trei magazine multibrand, poartă negocieri cu proprietarii centrului comercial Plaza România din cartierul Drumul Taberei pentru deschiderea unei noi unităţi, potrivit unor surse apropiate discuţiilor.

Un magazin Peek&Cloppenburg, care măsoară de regulă 3.000-4.000 de metri pătraţi, ar putea deveni o nouă ancoră pentru centrul comercial unde mai bine de 40% din totalul spaţiilor sunt neocupate, potrivit unor afirmaţii anterioare ale reprezentanţilor mallului. Peek&Cloppenburg, care a ocupat până acum doar nordul Capitalei, se adresează în special persoanelor cu venituri peste medie, oferind spre vânzare produse sub branduri precum Boss, Ar­ma­ni, Bel­staff, Burberry, Calvin Klein sau Marc Ja­cobs. În acelaşi timp, germanii negociază şi o eventuală intrare în Bucureşti Mall, cel de-al doilea proiect din portofoliul Anchor.

Retailerul intrat direct pe piaţa locală a realizat anul trecut cu două magazine (al treilea a fost deschis în 2013) afaceri de 103 milioane de lei (23 mil. euro), în creştere cu 43% în lei faţă de anul anterior. Cu vânzări medii per magazin de 11,5 mil. euro, Peek& Cloppenburg are, potrivit informaţiilor ZF, magazinele de fashion cu unele dintre cele mai mari vânzări din România.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO