Companii

Ponta: Un club de noapte din Mamaia a raportat încasări pe o singură seară comparabile cu întregul sezon de anul trecut

Ponta: Un club de noapte din Mamaia a raportat încasări...

Autor: Alexandru Moise

06.05.2015, 12:55 8024

"Îmi spunea -nu dezvălui sursa- că, într-o singură seară, un club faimos din Mamaia a avut încasări cât tot sezonul trecut. Mă gândeam: românii deodată s-au hotărât să consume într-o seară mai mult decât tot anul trecut sau poate că nu era chiar aşa... Important este că, deodată, pentru casele de marcat este listă de aşteptare, că deodată aleargă chelnerul după tine cu bonul fiscal... sunt transformări pe care eu le consider benefice pentru societatea românească şi lucruri cu care turistul internaţional s-a obişnuit deja", a spus Ponta la o conferinţă privind turismul, în care s-a referit şi la combaterea evaziunii fiscale.

Inspectorii de la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală au aplicat amenzi de aproape două milioane de lei şi au confiscat venituri şi bunuri în sumă de 200.000 de lei, în urma unor controale făcute în minivacanţa de 1 Mai în ţară, cele mai multe abateri fiind constatate în cluburile din Mamaia.

Ziarul Financiar vă recomandă şi: 

Microsoft a inceput sa inregistreze IP-urile PC-urilor cu Windows piratat

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO