Companii

Portland Trust va construi o nouă clădire de birouri pentru Oracle. Gigantul IT îşi extinde echipa din Bucureşti cu încă 2.000 de oameni

Portland Trust va construi o nouă clădire de birouri...

Autor: Cristian Hostiuc

04.06.2015, 08:27 6538

Gigantul american Oracle a ajuns la o înţelegere cu dezvoltatorul imobiliar Robert Neale, de la Portland Trust, pentru construcţia unei noi clădiri de birouri unde compania americană va închiria peste 20.000 de metri pătraţi, au declarat pentru ZF surse din piaţă.

Clădirea va fi construită în zona Barbu Văcărescu, din Bucureşti, în spatele Skanska Towers.

Oregon Park, cum este denumit proiectul, va fi gata peste 1 an. Aceasta este una dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare de închiriere din acest an şi arată revenirea spectaculoasă a pieţei de birouri.

Robert Neal este unul dintre cei mai vechi şi cei mai mari dezvoltatori imobiliari de pe piaţa românească. Prima clădire de birouri pe care a construit-o a fost Opera Center, din piaţa Eroilor.

Robert Neal a lucrat în această tranzacţie cu Horaţiu Florescu, de la The Advisors - Knight Franks, brokerul lui imobiliar de peste 10 ani.

Oracle arată prin noua tranzacţie de închiriere că vrea să-şi extindă echipa din România.

Aceasta nu este o relocare, ci Oracle îşi va extinde echipa de la Bucureşti cu încă 2.000 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO