INTERVIU

PPT - Preţuri pentru Tine -, discounter românesc de modă cu afaceri de 50 mil. euro, va paria în 2018 şi pe produse premium, îşi pregăteşte intrarea în malluri, dar şi pe alte pieţe din regiune

16 apr 2018 Autor: Mădălina Panaete

Lech Przemieniecki, CEO al PPT – Preţuri pentru Tine: „Când am deschis magazinul online TXM am avut creşteri de trei cifre (peste 100% n-red) an la an. Iar în România această creştere ar putea fi şi mai mare având în vedere că ţara are o infrastructură mai bună de internet. Cumpărăturile online este un trend vizibil. Anul trecut, a fost primul an în care în Polonia vânzările online de haine au fost mai mari decât cele din magazinele fizice. Online-ul nu are hotare, poţi cumpăra de oriunde din lume“

♦ Lech Przemieniecki, şeful retailerului de modă PPT: Toate companiile străine se uită acum la România.

Lech Przemieniecki, managerul polonez care conduce de la începutul anului lanţul românesc de modă PPT – Preţuri pentru Tine, care pariază pe preţuri mici, spune că România va avea în ur­mătorii ani un număr de retaileri de modă com­parabil cu cel din alte ţări din vestul Europei, dez­vol­tarea sectorului fiind condiţionată doar de rit­­mul de creştere a numărului de spaţii co­mer­ciale.

„România este o piaţă nedescoperită şi ne­exploatată de majoritatea retailerilor inter­na­ţionali, aşa că nivelul de concurenţă este mai mic decât în alte ţări din centrul şi estul Europei. Acest lucru oferă o oportunitate foarte mare com­paniilor pentru că dacă nivelul de  competitivitate este mai mic, atunci câştigi mai mult. Acum toţi retailerii se uită la România şi spun că ţara va fi dacă nu numărul unu, atunci nu­mărul doi ca nivel al expansiunii. Cred că în urmă­­torii 2-3 ani, România va avea mai mult sau mai puţin acelaşi număr de lanţuri internaţionale de modă ca şi celelalte ţări din restul Europei“, a de­­clarat într-un interviu acordat ZF Lech Przemie­niecki, CEO al PPT – Preţuri pentru Tine.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.04.2018

 
Cuvinte cheie:
PPT
, Preturi pentru Tine
, Lech Przemieniecki
, discounter romanesc
, moda
, magazine
, retaileri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide