Companii

Premieră pe rutele aeriene cu plecare din Bucureşti: Wizz Air introduce un zbor direct spre capitala Norvegiei

Premieră pe rutele aeriene cu plecare din Bucureşti: Wizz Air introduce un zbor direct spre capitala Norvegiei

Autor: Mirabela Tiron

31.10.2012, 12:53 2259

Compania aeriană low-cost Wizz Air va introduce din mai anul viitor curse spre Alghero (Sardinia), Oslo, Geneva din Bucureşti, la tarife de la 92 de lei şi respectiv 142 de lei de persoană. Până acum, nicio altă companie aeriană nu a avut zboruri directe spre capitala Norvegiei.

"Zborurile spre Oslo vor realiza o legătură cu Scandinavia, care în prezent nu există. Aceste rute vor fi de interes pentru comunitatea oamenilor de afaceri, pentru românii care muncesc în aceste ţări dar şi pentru cei care vor să viziteze destinaţii din străinătate", a spus Gyorgy Abran, directorul comercial al companiei aeriene Wizz Air.

În România compania aeriană estimează că va ajunge anul acesta la un trafic de 3 milioane de pasageri. Wizz Air operează de pe cinci aeroporturi din ţară, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Târgu Mureş şi Arad. Doar din Bucureşti, compania are un trafic de 1,5 milioane de pasageri. Pe fondul introducerii de noi zboruri, traficul va creşte anul viitor cu 200.000 de pasageri, potrivit oficialilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO