Companii

Prima decizie a Tribunalului Bucureşti împotriva unei mari reţele de magazine: Auchan România, obligată să plătească unui furnizor suma de 2,3 mil. lei

Prima decizie a Tribunalului Bucureşti împotriva unei...

Autor: Cristina Roşca

06.05.2017, 14:03 3088

Tribunalul Bucureşti a decis în primă instanţă că Auchan România trebuie să plătească 2,28 mil. lei companiei Moldochim Max Trade SRL - în insolvenţă, fiind prima decizie de acest fel care devine publică.

„Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta Moldochim Max Trade SRL - în insolvenţă, în contradictoriu cu pârâta Auchan Romania SRL (societatea absorbantă a Real Hypermarket Romania SRL). Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2.285.653 lei. Ia act că părţile au precizat că vor solicita plata cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu drept de apel, în termen de 30 zile de la comunicare”, potrivit deciziei Tribunalului Bucureşti. Decizia Tribunalului nu precizează ce reprezintă această sumă.

Ştefan Onu Zaharia, avocatul Moldochim Max Trade, afirmă că este pratic vorba de o returnare a unor fonduri pe care producătorul ieşean le-a achitat anterior sub forma unor taxe de marketing. Reprezentanţii Auchan nu au oferit o poziţie oficială până la publicarea acestei ştiri. Decizia Tribunalului nu este însă definitivă şi poate fi atacată în 30 de zile de la comunicare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO