Companii

Primăria Cluj-Napoca a investit 780.000 de lei în amenajarea unui parc

Autor: Laurentiu Cotu

03.06.2012, 14:24 276

Primăria Cluj-Napoca a finalizat o investiţie de 780.000 de lei (180.000 de euro) în amenjarea parcului ''Iuliu Prodan'' din municipiu. Investiţia, derulată în parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a constat în amenajarea a 3,1 hectare de teren şi montarea unor aparate de fitness, aparate de joacă şi bănci.

În ceea ce priveşte infrastructura de acces, au fost realizate alei pe o lungime de 1.200 metri de către asocierea dintre companiile Diferit şi Kiat. Totodată, au fost amplasate 34 aparate de iluminat şi stâlpi.

Parcul ''Iuliu Prodan" a fost amenajat în urma unui parteneriat încheiat între consiliul local Cluj-Napoca şi Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca. USAMV a pus la dispoziţie o suprafaţă de circa 6 hectare (parcul şi o grădină agrobotanică), iar primăria Cluj-Napoca s-a ocupat de amenajările necesare. Investiţia va continua în următoarea perioadă cu amenajarea unei grădini agrobotanică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO