Companii

Primul chiriaş în birourile Swan: un centru de conferinţe de 500 mp

Autor: Cristi Moga

21.07.2011, 00:00 199

Parcul de birouri Swan Office & Technology Park din Pipera,proiect cu o suprafaţă închiriabilă de 29.000 de metri pătraţi,realizat în urma unei investiţii de peste 50 mil. euro, a găsit unprim chiriaş în cadrul firmei Ambery Hall, care a preluat un spaţiude 500 mp în care va opera un centru de conferinţe şi evenimenteprivate.

Proiectul a fost dezvoltat de firma Chayton Capital, iarprocesul de închiriere a spaţiilor este coordonat de către BogdanVoica, fostul managing partner al firmei de consultanţă JohnTaylor, în colaborare cu firmele Colliers şi Jones LangLaSalle.

Deşi construcţia a fost finalizată încă din primăvara acestuian, Ambery Hall este primul chiriaş anunţat oficial în proiect, încondiţiile în care companiile au evitat în ultimii ani zona Piperadin cauza problemelor de infrastructură. În ultimul timp însă, ratade neocupare a clădirilor din centrul oraşului a început să scadă,astfel că firmele care au nevoie de spaţii au început din nou să seuite spre Pipera, unde pot găsi birouri la chirii de 8-12 euro/mplunar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO