ZF 24

Primul hotel Sheraton din România s-a deschis vineri, după o investiţie de 6 milioane de euro şi lucrări care au durat un an. Cum arată acum noul hotel de 5 stele din Bucureşti. Galerie FOTO

Noul hotel Sheraton

Noul hotel Sheraton

28.08.2015, 11:59 14724

 Vineri s-a deschis noul hotel Sheraton Bucureşti, construit în locul fostului Howard Johnson, după o investiţie de 6 milioane de euro şi un remake care a durat un an.

Sheraton Bucharest Hotel, de cinci stele, va fi condus de Daniel Ben-Yehuda (45 de ani), un manager „de-al casei“, de-a lungul carierei lucrând pentru brandul hotelier Sheraton în Israel şi în Tahiti.

Procesul de transfor­mare a început încă din toamna anului 2014, când lanţul hotelier Star­wood Hotels & Resorts Worldwide (care deţine brandul Sheraton) a semnat un contract de franciză cu Grand Plaza Hotel (fostul Howard Johnson).

Povestea fostului hotel Dorobanţi, care va opera primul Sheraton din România

Noul hotel Sheraton Bucureşti are 270 de camere, dintre care 27 de apartamente Executive şi un apartament Prezidenţial. Prin acest debut, portofoliul european al brandului se extinde cu până la 60 de hoteluri.

„Odată cu debutul pe piaţa locală a Starwood Hotels&Resorts cu brandul hotelier Sheraton, România reprezintă o oportunitate importantă de expansiune, aducând Sheraton mai aproape de obiectivul său de a deschide peste 150 de hoteluri în următorii cinci ani”, a declarat Dave Marr, Global Brand Leader, Sheraton Hotels&Resorts. „Cu standardele înalte ale design-ului şi serviciilor, într-o zonă istorică, renumită în lume, hotelul Sheraton Bucureşti este o alegere excelentă pentru portofoliul global al brandului”, potrivit unui comunicat de presă al lanţului hotelier. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO