Companii

„Principala industrie care susţine vânzarea de camioane este transportul internaţional“

„Principala industrie care susţine vânzarea de...

Autor: Bogdan Alecu

12.05.2016, 17:00 427

Vânzările de camioane vor fi şi în acest an unul dintre cele mai dinamice segmente din piaţa auto locală, creşterea cu peste 50% a înmatriculărilor fiind susţinută de camioanele pentru transport internaţional.

„Anul a început foarte bine. Piaţa de camioane este într-un trend crescător. Principala industrie care susţine vânzarea de camioane este transportul internaţional. Pentru anul acesta aşteptăm o creştere substanţială“, a spus Milos Vujanovic, CEO al MHS Truck&Bus.

Începând cu data de 12 octombrie 2015, Milos Vujanovic a preluat poziţia de chief executive officer (CEO) în cadrul grupului MHS Truck & Bus, companie din portofoliul Automobile Bavaria Group, controlat de omul de afaceri Michael Schmidt, care comercializează camioane sub brandul MAN.

În 2015 MAN a livrat două flote a câte 50 de camioane fiecare. În prima parte a acestui an au fost livrate flote de până în zece unităţi.

„Pentru următoarea perioada sunt aşteptate livrări mai mari deoarece negocierile se află în stadiul final“, a spus Milos Vujanovic.

MHS Truck&Bus Group a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 104 milioane de euro şi are 340 de salariaţi, în creştere de la 335 din 2014.

„Compania organizeză în mod constant cursuri de specializare pentru tehnicienii de service ai MAN din România, în cele două centre de training din Bucuresti şi Sibiu.“

 

Aflaţi totul despre piaţa auto în anuarul ZF Piaţa auto 2016 cu analize, rapoarte, interviuri, studii în 100 de pagini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO