Companii

Producătorul biscuiţilor Croco caută 400 de oameni pentru fabrica din Oneşti

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.01.2017, 00:07 16748

Croco din Oneşti (judeţul Bacău), cel mai mare producător român de bis­­cuiţi şi sticksuri, începe în acest an un proiect de investiţii de peste 14 mil. euro în creşterea ca­pa­­cităţii de pro­ducţie, dez­vol­­tarea aducând cu sine cre­area a 400 de noi locuri de muncă.

În total, producătorul va ajunge anul viitor, atunci când proiectul va fi ter­minat, la 650 de angajaţi, faţă de 250 cât are în prezent.

„Prima fază a proiectului care ne­ce­­sită o investiţie de circa 7 mil. eu­ro va fi realizată din fonduri proprii. Pro­iec­tul va demara în martie şi se va fi­na­li­za în octombrie. Acesta constă în noi li­nii şi hale de producţie, în dez­vol­ta­rea capacităţilor. Iar pen­tru urmă­toa­rea etapă de 7,5 milioa­ne de euro aş­tep­tăm să vedem dacă vom primi un aju­­tor de stat de circa 5 mi­lioane de eu­ro“, a de­cla­rat pentru ZF Damian Mereu, pro­prietarul produ­că­torului din Oneşti.

Dezvoltarea capacităţii de pro­duc­ţie a fabricii din Oneşti vine în con­textul în care Croco este lider pe seg­mentele de sticksuri, crackers şi brezel. De asemenea, com­pania cu afaceri de peste 30 mil. euro anul trecut  este prezentă  în top trei jucă­tori de pe segmentul biscuiţilor dulci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO