Companii

Producătorul biscuiţilor Croco, un business de peste 32 mil. euro pe an. În 2017, compania a angajat peste 100 de oameni

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.05.2018, 00:07 1662

Croco, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de biscuiţi, controlat de antreprenorul Damian Mereu, a angajat în 2017 mai bine de 100 de oameni şi a ajuns la 389 de oameni, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Croco, care a avut în 2017 afaceri de 32 mil. euro, are în derulare un proiect de 14 mil. euro în extinderea producţiei de biscuiţi, potrivit celor mai recente date. Acesta constă în noi linii şi hale de pro­ducţie, dar şi în dezvoltarea capacităţilor existente. Prima fază a necesitat o investiţie de circa 7 mil. euro şi urma să fie finalizată în luna noiembrie a anului trecut. Ur­mătoarea fază, care necesită investiţii similare cu cele din prima etapă a proiectului, urmează să fie încheiată anul acesta, conform celor mai recente date. Odată cu acest proiect compania a anunţat că va angaja 400 de oameni şi va ajunge astfel la 650 de angajaţi.

Anul trecut, Damian Mereu a scos businessul Croco la vânzare, conform surselor ZF, dar tranzacţia este în stand-by. Contactat anterior de ZF, Damian Mereu a negat in­formaţiile. De proces se ocupă, conform surselor ZF, compania de audit şi consultanţă KPMG. Damian Mereu spunea anterior pentru ZF că a primit de-a lungul timpului oferte de vânzare, dar că prioritatea lui este de a finaliza investiţiile pe care le are în derulare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO