Companii

Producătorul de echipamente electrice Electrotel din Alexandria exportă 90% din producţie

Producătorul de echipamente electrice Electrotel din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.10.2017, 00:07 2709

Electrotel din Alexandria, companie românească cu o istorie de 47 de ani şi care produce tablouri electrice de joa­să şi medie tensiune, a ajuns să livreze la export peste 90% din producţia fabricii unde lucrează în prezent 550 de oameni.

„Exportăm în toată lumea, pe şase continente, din interiorul Cercului Polar la Tropice, aplicaţii off-shore şi on-shore. Exportăm mult pentru proiecte finale în Europa de Vest, SUA, Canada şi Orientul Mijlociu, chiar şi în Australia şi în Japonia“, a declarat pentru ZF Vasile Velciu, CEO şi acţionar majoritar al Electrotel. Compania livrează echipamente pentru domenii precum energetic, petrol şi gaze, pentru uzine nucleare, hidro şi termo-centrale, metalurgie, ciment, căi ferate, industrie navală. Electrotel lucrează cu jucători internaţionali precum Siemens, Schneider, Alstom, Lafarge sau OMV, dar şi cu cei locali precum Confind, Electrica, CFR sau Romelectro.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 66 milioane de lei (14,7 mil. euro), în creştere cu 14% faţă de anul precedent, conform datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO