Companii

Producătorul de echipamente electronice pentru auto, fabrica Marquardt, al doilea mare exportator din Sibiu, şi-a majorat vânzările cu 9% în S1 2017

Producătorul de echipamente electronice pentru auto,...

Autor: Dana Ciriperu

21.11.2017, 00:05 460

Producătorul de echipa­mente electro­nice pentru industria auto Marquardt Schaltsysteme SCS din Sibiu, unul dintre cei mai im­portanţi furnizori ai Daimler, şi-a majorat vânzările cu aproape 9% în primul semestru, la 730 de milioane de lei, arată datele publice.

Fabrica din Sibiu a Marquardt este al doilea mare business privat din judeţ, după Continental Auto­motive Systems, unitate a grupului german Continental. Datele din 2016 ale INS arată că fabrica Marquardt a fost în 2016 pe locul doi în topul exporta­to­rilor din Sibiu după Con­tinental.

Marquardt şi-a majorat anul trecut vânzările cu 23%, la peste 1,4 miliarde de lei (315 mil. euro), în timp ce profitul net al companiei a crescut de şase ori, la 66 de milioane de lei (15 mil. euro), arată datele de pe site-ul mfinante.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO