Companii

Producătorul de iaurturi Müller, în discuţii pentru preluarea Covalact

Producătorul de iaurturi Müller, în discuţii pentru...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.10.2016, 00:07 2369

Numele producătorului german de lactate Müller, pre­zent pe piaţa locală prin importuri şi printr-un parteneriat cu o firmă locală pentru fabricarea caşcavalului, apare pe lista jucătorilor care se află în discuţii pentru cumpărarea gru­pu­lui Covalact, controlat de fondul american de investiţii SigmaBleyzer, conform unor surse din piaţă.

ZF a scris recent că fondul de investiţii american SigmaBleyzer se pregăteşte să iasă din acţionariatul com­paniei cumpărate în 2007. Decizia fondului de investiţii de a vinde vine într-o perioadă bună financiar pentru companie. Mai mult, SigmaBleyzer a rămas în acţionariatul produ­cătorului de lactate timp de aproape un deceniu, faţă de 4-5 ani, cât stă în medie un fond. Grupul Covalact are 560 de angajaţi şi două fabrici, la Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc. Grupul realizează 100 de produse reprezentând o cantitate lunară de lactate de aproximativ 2.500 de tone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO