Companii

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş a ajuns la afaceri de 86 mil. lei în T3

Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din...

Autor: Laurentiu Cotu

26.10.2017, 00:05 810
Piaţa de mobilier pentru baie este strâns legată de cea a construcţiilor, astfel că în primele luni ale anului piaţa s-a aflat într-o stare de amorţeală, urmată de o creştere în trimestrele doi şi trei.
Producătorul de mobilier pentru baie Savini Due din Sebeş, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri italian Piersante Savini, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de 86,4 mil. lei (18,8 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Compania a bugetat pentru acest an o creştere cu 8% a businesului faţă de anul trecut, susţinută atât de clienţii actuali, cât şi de pă­trunderea pe noi pieţe europene. Savini Due a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 111,5 mil. lei (circa 25 mil. euro), un profit net de aproximativ 10,5 mil. lei (2,3 mil. euro) şi un număr mediu de 341 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. „Piaţa de mobilier pentru baie este strâns legată de cea a construcţiilor, astfel că în primele luni ale anului piaţa s-a aflat într-o stare de amorţeală, urmată de o creştere în trimestrele doi şi trei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO