Companii

Producătorul de prefabricate ASA CONS: Majoritatea proiectelor noastre de investiţii merg spre retehnologizare

Producătorul de prefabricate ASA CONS: Majoritatea...

Autor: Laurentiu Cotu

24.11.2016, 00:00 229

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, judeţul Cluj, parte a grupului francez Consolis, şi-a bu­getat pentru anul viitor un proiect de in­vestiţii de aproximativ 700.000 de euro, în vederea retehnologizării flu­xului de pro­ducţie. Majoritatea inves­ti­ţiilor derulate de ASA CONS în acest an au constat în proiecte de retehno­lo­gi­zare, costurile ri­dicându-se la 600.000-700.000 de euro.

Capacitatea anuală de producţie a fa­bricii ASA CONS din Turda este de 50.000 de metri cubi de elemente prefa­bri­cate, volum echivalent cu o su­pra­faţă de 500.000 de metri pătraţi de construcţie cu amprenta desfăşurată. Anul tre­cut com­pania a fost implicată în reali­zarea a circa 100 de proiecte, dintre care cele mai importante au fost centrul co­mer­cial Dermatina din Timişoara, dez­vol­tat de fondul sud-african de investiţii NEPI, o nouă unitate de producţie Leoni la Bistriţa, extinderi ale fabricilor Aramis, Karelia, Optibelt şi Weidmuller în Baia Mare, de­pozitul logistic VGP la Timi­şoara, mai multe magazine Dedeman, Penny şi Lidl.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO