Producătorul de preparate din carne Killer din Suceava: Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase

7 oct 2017 Autor: Roana Rotaru

Producătorul de preparate din carne Killer din localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, mizează anul acesta pe afaceri de circa 67 mil. lei (15 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul precedent. Killer deţine propriul abator, o fabrică de procesare a cărnii care produce 15 tone preparate pe zi şi o reţea proprie de 16 magazine care acoperă judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi şi Neamţ.

„Anul acesta o să avem o creştere de 7% a cifrei de afaceri. Am început anul mai greu pentru că în zona noastră oamenii sunt credincioşi şi ţin post, dar am recuperat în lunile de vară. În jur de 30-35% din vânzări le realizăm prin cele 16 magazine proprii, exporturile reprezintă 20-25% din cifra de afaceri, iar restul vindem prin distribuitori. Nu vrem să ne listăm în supermarketuri pentru că nu sunt condiţii avantajoase“, a declarat pentru ZF Alexandru Scheul, proprietarul companiei Killer.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
carne
, Killer
, Suceava
, supermarketuri
, cifra de afaceri
, producator
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide