Companii

Producătorul de tâmplărie Electric Plus din Bacău vinde un sfert din producţie la export. Compania produce 1.000 de ferestre pe zi

Adrian Gârmacea, director general Electric Plus

Adrian Gârmacea, director general Electric Plus

Autor: Laurentiu Cotu

30.05.2017, 00:06 579

Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 31 mil. euro, mai mult cu 35% faţă de anul trecut, potrivit calculor ZF pe baza informaţiilor transmise de companie.

Electric Plus a realizat anul trecut afaceri totale de 23,1 mil. euro, exportul ajungând la 23% din cifra de afaceri a companiei, atât prin vânzările directe, cât şi prin intermediul partenerilor din sud-estul Europei.

„Electric Plus a înregistrat o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de euro în 2016, brandul său Barrier fiind în creştere cu 36% faţă de anul anterior. Pentru 2017, esti­măm o creştere de 35% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut“, a declarat Adrian Gârmacea, di­rec­tor general al Elec­tric Plus, deţi­nătorul brandului Barrier.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO