Primele exporturi au fost realizate la trei-patru ani de la momentul în care familia Stoica a produs primul vin Avincis, printre primele pieţe numărându-se China, Belgia şi Japonia. Acum compania participă la târguri internaţionale în Marea Britanie şi Germania pentru a atrage noi parteneriate. „Pe piaţa din Marea Britanie suntem deja prezenţi în HoReCa şi magazine specializate. Participăm la târguri internaţionale, în special cu soiuri româneşti care sunt un cârlig bun pentru a atrage parteneri străini. Aceştia sunt interesaţi de soiurile locale“, spune Andreea Micu, acţionar al Avincis alături de părinţii ei Valeriu şi Cristina Stoica. Crama Avincis are în spate o istorie de peste 100 de ani, domeniul de la Drăgăşani, acolo unde se află crama, existând din 1904. Familia Cristianei Stoica, soţia lui Valeriu Stoica, a devenit proprietara domeniului în 1927, apoi după 1950 a intrat în posesia statului român odată cu instaurarea regimului comunist. L-au redobândit după 1990, iar în 2007 familia Stoica a început proiectul de restaurare a domeniului. Acesta a inclus plantarea viţei-de-vie, refacerea conacului şi construcţia cramei. În 2011 a avut loc lansarea oficială a cramei şi au apărut primele vinuri pe piaţă din recolta anului 2010.