Companii

Producătorul ferestrelor Barrier vrea să-şi dubleze numărul de angajaţi

Adrian Gârmacea, director general al Electric Plus

Adrian Gârmacea, director general al Electric Plus

Autor: Laurentiu Cotu

23.06.2017, 00:07 2332

Compania Electric Plus, care deţine brandul de tâmplărie termoizolantă din PVC Barrier, a ajuns în prezent la peste 600 de angajaţi în fabrica de la Bacău şi intenţionează să-şi dubleze atât personalul, cât şi capacitatea de producţie, până la finalul anului viitor.

Compania, controlată de antreprenorul Adrian Gârmacea, va demara în luna septembrie a acestui an un proiect de investiţii de aproximativ 10 mil. euro, din fonduri proprii.

„Peste 600 de angajaţi produc în prezent în fabrica din Bacău ferestrele Barrier. Odată finalizat proiectul de investiţii, preconizăm că numărul angajaţilor pe care îi avem momentan va fi dublat“, a declarat Adrian Gârmacea, director general al Electric Plus, deţinătorul brandului Barrier. Compania Electric Plus a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 23 mil. euro, brandul Barrier fiind în creştere cu 36% faţă de anul anterior. Pentru acest an, compania estimează o creştere de 35% a cifrei de afaceri faţă de anul trecut, la aproximativ 31 mil. euro, potrivit calculor ZF pe baza informaţiilor transmise de companie.

Electric Plus din Bacău a fost fondată în anul 1995 de Adrian Gârmacea, absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO