Companii

Producătorul pufuleţilor Gusto pregăteşte investiţii de 3 milioane de euro: panourile fotovoltaice vor reduce la 40% costurile cu energia

Vrem să punem pe clădiri panouri fotovoltaice. Am ajuns la un consum de energie electrică de 500.000 de euro pe an şi, fiind criză, trebuie să reduci toate cheltuielile, iar instalând panouri pe acoperişuri poţi să le reduci cu 300.000 de euro.

Eliodor Apostolescu, directorul general şi unul dintre acţionarii Phoenix Y

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.01.2013, 20:38 511

Firma Phoenix Y, producătorul pu­fu­leţilor Gusto, va investi anul acesta peste trei milioane de euro în dezvol­tarea reţelei de distribuţie a companiei şi în panouri fotovoltaice amplasate pe hala principală a fabricii pe care o deţine în Băicoi, judeţul Prahova.

"Vrem să punem pe clădiri panouri fotovoltaice. Am ajuns la un consum de energie electrică de 500.000 de euro pe an, şi fiind criză, trebuie să reduci toate cheltuielile, iar instalând panouri pe acoperişuri poţi să le reduci cu 300.000 de euro", a declarat Eliodor Aposto­les­cu, directorul general şi unul dintre acţionarii companiei.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO