Companii

Profi închide pe 13 februarie reţeaua. Vezi aici motivul

Magazinele Profi se închid pe 13 februarie

Autor: Cristina Roşca

03.02.2012, 20:56 9352

Retailerul Profi, deţinut de fondul de investiţii Enterprise Investors, va închide reţeaua de 108 magazine pentru zi, pe 13 februarie, pentru a o redeschide pe 14 februarie.

"Este vorba de o acţiune de marketing. O vor închide pe 13 şi o vor redeschide pe 14 februarie. Este o acţiune de repoziţionare a reţelei care mult timp a fost considerată discounter. Acum se va poziţiona ca reţea de supermarketuri", spune o sursă din piaţă.

Reţeaua nu îşi va schimba numele, ci doar poziţionarea pe piaţă.

Profi, deţinută de fondul de investiţii Enterprise Investors, a obţinut anul trecut afaceri de peste 800 mil. lei (186 mil. euro), în creştere cu circa 30%.

În urmă cu o lună Pawel Musia, directorul Profi anunţa că are planuri pentru deschiderea a 25 de magazine în acest an, şi indica totodată că în luna februarie urmează a fi făcut un anunţ important, fără a da însă detalii. În ultimii ani Profi a fost una dintre cele mai agresive reţele în ceea ce priveşte expansiunea, ajungând la o reţea de 108 magazine, a treia cea mai extinsă din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO