Companii

Profilul clienţilor Ţiriac Air, dispuşi să plătească între 4.000 şi 6.000 de euro pe o oră de zbor

Unul dintre obiectivele importante pentru dezvoltarea companiei pe termen mediu îl reprezintă extinderea platformei de parcare pentru aeronave.

Unul dintre obiectivele importante pentru dezvoltarea companiei pe termen mediu îl reprezintă extinderea platformei de parcare pentru aeronave.

Autor: Ioana Matei

04.07.2016, 00:06 1882

Ţiriac Air, operatorul charter specializat în servicii VIP şi corporate deţinut de omul de afaceri Ion Ţiriac, a înregistrat anul trecut afaceri de 27,2 mil. lei şi o pierdere netă de 12,8 mil. lei, la un număr mediu de 26 de salariaţi.

Activitatea desfăşurată de compania Ţiriac Air include mai multe componente: transport aerian comercial/corporate, prestări servicii de handling pentru operatorii aerieni care aleg să utilizeze terminalul Ţiriac Air de aviaţie generală şi întreţinere aeronave, potrivit lui Victor Ivan, directorul general al companiei.

În anul 2015 cele mai accesate destinaţii din punctul de vedere al frecvenţei zborurilor înregistrate au fost oraşele Istanbul, Viena, Bruxelles, Geneva, Paris, destinaţii din Germania (München, Düsseldorf) sau din Grecia (Atena, Mykonos). În ceea ce priveşte preţurile acestor servicii, directorul general al companiei spune că tarifele pentru ora de zbor variază în funcţie de mai mulţi parametri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO