Proprietarii hotelului Zenith din Mamaia au în plan să ridice un apart-hotel pe un teren de 2.500 de metri pătraţi de lângă hotel

29 iun 2017 Autor: Mirabela Tiron

Paul Mărăşoiu, directorul general al hotelului de patru stele Zenith -Top Country Line- Conference& Spa (fostul Golden Tulip şi fostul Fantasy Beach) din nordul staţiunii Mamaia, una dintre cele mai mari unităţi de pe litoral, cu o capacitate de 290 de camere, spune că acţionarii evaluează oportunitatea dezvoltării unui apart-hotel pe un teren din apropierea hotelului.

„Avem schiţa de proiect, evaluăm oportuni­tatea construirii unui apart-hotel cu 80 de unităţi, pe terenul de 2.500 de metri pătraţi din apropierea hotelului. Apart-hotelul va fi lipit de hotel, se vor dezvolta  noi facilităţi şi vor fi renovate faţadele hotelului Zenith. Investiţia totală pentru acest proiect este de 8 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Paul Mărăşoiu, şeful hotelului. 

El mai precizează că în prezent se urmăreşte obţinerea  aprobărilor şi autorizaţiilor de construire.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
hotel Zenith
, Mamaia
, apart-hotel
, construire
, litoral
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide