Companii

Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun că vor deschide clădirea. Arhiepiscopia speră să îl demoleze

Proprietarii turnului Cathedral Plaza spun că vor deschide clădirea. Arhiepiscopia speră să îl demoleze

Autor: Cristi Moga

13.10.2011, 00:00 1119

Proprietarii turnului de birouri Cathedral Plaza din centrul Bucureştiului spun că vor deschide clădirea "ca urmare firească a finalizării", în ciuda faptului că Arhiepiscopia Romano-Catolică a obţinut o decizie în instanţă prin care autorizaţia de construire a fost declarată nulă. Proiectul a implicat o investiţie de circa 60 mil. euro a familiei oamenilor de afaceri Ofer din Israel, imobilul fiind în portofoliul firmei Millennium Building Development.

"Millennium Building Development a procedat la desfiinţarea lucrărilor şi amenajărilor cu caracter provizoriu aferente organizării de şantier şi la readucerea terenului în starea iniţială, conformându-se astfel legii şi solicitării concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat în Construcţii, cuprinsă în Procesul-verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011", spun reprezentanţii companiei, care afirmă că imobilul va putea fi vizitat de la începutul săptămânii viitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO