Companii

Radu Mircescu, Gasoil: I-aş lua banii lui Cocoş şi l-aş pune să facă o firmă de la zero

Radu Mircescu, Gasoil: I-aş lua banii lui Cocoş şi...

Autor: Alexandra Marcu

14.03.2016, 00:00 401

Radu Mircescu, preşedintele Ga­soil, a spus în cadrul emisiunii ZF Live că oamenilor precum Dorin Cocoş le-ar lua banii şi i-ar pune să facă o firmă, să aibă angajaţi şi să se confrunte cu anumite probleme.

„S-au învârtit nişte bani fără o ţintă de valoare adăugată, oamenii de afaceri au trăit din evaziune, din subevaluarea forţei de muncă. Nu există instrumente funcţionale în piaţă care să regleze lucrurile, nu sunt limite care ţin de echilibru.“

 
Grupul Gasoil este format din Gasoil Service, care se ocupă cu lucrările de workover, Gasoil Exploration & Production, cu mana­gementul zăcămintelor de petrol şi gaze şi Gasoil Global Project, partea de inginerie şi a stu­diilor de zăcământ.
 
În com­panie lucrează 50 de oameni, iar o echipă de foraj este alcătuită din 25-26 de persoane. „Vreau să caut petrol în România. Te duci după ţiţei acolo unde ştii că a fost ţiţei“, a spus Radu Mircescu, Gasoil. O zi de foraj costă între 10.000 şi 12.000 de euro, şi pentru terminarea unei lucrări sunt necesare între 20 şi 30 de zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO