Companii

Radu Timiş vrea 10 milioane de euro din mâncare gata preparată

Radu Timiş vrea 10 milioane de euro din mâncare gata...

Autor: Greta Bogdan

14.09.2015, 00:07 5056

Radu Timiş, antreprenorul care a pus bazele Cris-Tim, unul dintre cei mai importanţi jucători din in­dustria de procesare a cărnii, ţinteşte vânzări de 10 mi­lioane de euro pe segmentul „ready-meal“ (mâncare gata preparată) după ce a investit în extinderea fabricii de la Filipeştii de Pădure pe acest segment.

 „Am ales să investim în această zonă pentru că a crescut şi consumul. Piaţa este una profitabilă şi în continuă dezvoltare“,  a spus Timiş, unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria cărnii.

Prin dezvoltarea segmentului de „ready-meal“ de la Filipeştii de Pădure, Cris-Tim a creat deja 70 de locuri de muncă, însă proiectul nu a ajuns la final. Mâncarea gata preparată a contribuit anul trecut cu 5 mil. euro la vânzările grupului, potrivit unor informaţii anterioare furnizate de Timiş. Principalii clienţi ai Cris-Tim sunt lanţurile de magazine Mega Image, Carrefour, Auchan, dar şi alte magazine din toată ţara.

Grupul Cris-Tim are activitate în producţia de mezeluri şi preparate din carne, procesarea laptelui, dar şi în retailul alimentar. Cea mai mare companie din grup Cristim2Prodcom, care reprezintă divizia de magazine, a avut anul trecut afaceri de 350 mil. lei, cu 18% mai mult faţă de 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO