Companii

Rapotan, Arabesque: Suntem în grafic după primul semestru

Cezar Rapotan

Cezar Rapotan

Autor: Ioan Dornescu

25.08.2015, 00:07 1374

Distribuitorul de materiale de construcţii Arabes­que, cu sediul în Galaţi, îşi menţine prognoza de creştere cu 5% a afacerilor în acest an, după un prim semestru în care motorul pieţei de profil a fost reprezentat de evoluţia pozitivă a sectorului rezidenţial.

„După primul semestru cifrele ne arată că suntem în linie cu ceea ce ne-am propus pentru 2015, şi anume o creştere de 5% faţă de perioada similară a anului trecut“, spune Cezar Rapotan, antreprenorul care controlează compania.

Arabesque deţine o reţea de 34 de centre comerciale şi depozite, în România, Ucrai­na, Serbia, Bulgaria şi Repu­blica Moldova. Distribuitorul de materiale de construcţii are o flotă de peste 1.000 de autocamioane, platforme şi maşini cu macara prin care sunt asigurate livrările la nivel naţional.

Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 1,5 miliarde lei, similară cu nivelul consemnat în 2013, care reprezintă doar livrările locale. La nivel de grup, operaţiunile externe generează aproximativ 18 - 20% din totalul afacerilor.

Arabesque figurează în top 10 al celor mai mari afaceri antreprenoriale locale, Rapotan fiind totodată unul dintre puţinii oameni de afaceri români care şi-au extins afacerile în afara graniţelor ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO