Răzvan Iorgu, CBRE: Bucureştiul nu înseamnă numai zona de nord, iar Timpuri Noi şi Orhideea dovedesc asta

12 oct 2017 Autor: Bogdan Alecu

Pe măsură ce piaţa de birouri se dezvoltă tot mai mult în Bucureşti, iar stocul se apropie de cel din Budapesta şi Praga, apar în Capitală noi alternative la zona de nord – Barbu Văcărescu – Floreasca, Dimitrie Pompeiu spre zona centrală sau chiar central-sud.

„Bucureştiul nu înseamnă numai nord, iar zona Orhideea e de asemenea un exemplu bun. De asemenea zona Timpuri Noi Dâmboviţa are un mare po­tenţial de amenajare foarte interes­ant, iar cei de la Fratelli când au văzut pro­iectul Timpuri Noi Square au dorit ime­diat să vină. Cel mai probabil anul aces­ta va avea loc deschiderea, în oc­tombrie-noiembrie“, spus Răzvan Iorgu, managing director al companiei de consultanţă imobiliară CBRE.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Cuvinte cheie:
Razvan Iorgu
, CBRE
, birouri
, imobiliare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide