Companii

Real estate - Bucureşti: Zona Orhideea va fi în cinci ani un nou pol financiar şi de IT

Geo Mărgescu, CEO şi fondator al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners

Geo Mărgescu, CEO şi fondator al companiei de dezvoltare imobiliară Forte Partners

Autor: Alexandra Marcu

01.12.2015, 00:07 2969

Geo Mărgescu, CEO şi fon­da­tor al companiei de dezvoltare imo­biliară Forte Partners, spune că partea de centru-vest din Capitală, şi în spe­cial zona Orhideea, va deveni în ur­­mă­torii ani o destinaţie atractivă pentru companiile din domeniile finan­ciar şi IT  care vor căuta să-şi mute birourile în această zonă a oraşului.

„În 4-5 ani zona Orhideea o să fie de nerecunoscut pentru că din ce în ce mai multe firme se vor reloca acolo“, a spus Mărgescu, prezent în cadrul emisiunii ZF Live.

Compania Forte Partners a fost fondată de trei oameni de afaceri, Geo Mărgescu, Ionuţ Du­mitrescu şi Johny Jabra.

Forte Partners are în plan o in­vestiţie de 85 de milioane de euro într-un proiect de birouri la Orhideea, pe terenul fostei fabrici Spicul.

Zona Orhideea nu va avea pro­blemele de trafic şi aglomeraţie cu care se confruntă în prezent nordul ora­­şului, în special în zona Barbu Văcărescu - Floreasca şi Dimitrie Pom­peiu, unde s-au construit în ulti­mii ani o serie de imobile de birouri, crede Mărgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO