Companii

real,- Hypermarket România neagă informaţiile privind preluarea companiei de către Tesco

Autor: Iancu Liviu

15.12.2010, 16:32 271

real,- Hypermarket România a negat miercuri, într-un comunicat,informaţiile apărute în Ziarul Financiar, potrivit căroracompania ar urma să fie preluată de către retailerul britanicTesco, informează Mediafax Business.

Astfel, Joel Saveuse, membru în Consiliul de Administraţie alMetro AG, grupul care deţine real,-, reiterează "în mod clar"poziţia companiei şi susţine că aceasta nu este de vânzare.

"Nu există niciun plan privind cedarea diviziei de vâzări real,-România. Mai mult, Metro Group are încredere în dezvoltarea linieide vânzări real,- pe o piaţă promiţătoare şi cu potenţial, iar înviitor vom continua să ne întărim poziţia pe sectorul românesc dehipermarket", a declarat Saveuse.

Ziarul Financiar a publicat în ediţia de luni, citând surse dinpiaţă, că grupul de retail britanic Tesco, cu afaceri de 73 demiliarde de euro, este în negocieri pentru a intra în România prinachiziţia reţelei locale de hipermarketuri Real.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO