Companii

Renault a început lucrările la clădirea de birouri care va reuni 3.000 de angajaţi ai grupului în Capitală

29.08.2017, 00:07 2063

Renault a demarat construcţia viitorului sediu Renault Bucharest Connected, amplasat pe o suprafaţă de 47.000 de mp în zona Preciziei din Capitala, unde va reuni activităţile a peste 3.000 de angajaţi ai grupului francez în Bucureşti. Termenul de finalizare al proiectului este primul trimestru al anului 2019, iar reprezentanţii companiei nu au dorit să precizeze valoarea investiţiei în acest proiect.

„Pentru că în Bucureşti, când ai nevoie să traversezi oraşul dintr-un punct în altul îţi poate lua un anumit timp, am căutat un sit unic, care să fie conectat la transportul public şi la autostrada care duce către centrul tehnic de la Titu şi la Uzinele de la Mioveni“, a spus Yves Caracatzanis, CEO al Dacia şi Grup Renault România. Georgiana Mihalache

Proiectul de birouri este dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de fondul de investiţii Globalworth şi Elgan Group, iar constructorul proiectului este Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de construcţii de pe piaţa locală, care va lucra inclusiv cu subcontractori.

Grupul Renault, a avut afaceri cumulate de 5,1 miliarde de euro anul trecut. Cea mai mare companie a Renault în România este Automobile Dacia, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 20,7 mld. lei, în creştere cu 8,3% faţă de 2015. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO