Companii

Renault cauta 300 de ingineri la Titu. Cum comentati?

22.12.2009, 23:53 133

Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie alfrancezilor de la Renault, va angaja anul viitor 300 de ingineri laTitu, unde urmeaza sa fie testate si validate noile modele din gamaDacia si Renault.
"Angajarile sunt determinate de faptul ca pe parcursul anuluiurmator centrul tehnic Titu va incepe sa functioneze. Demarareaactivitatii la Titu este prevazuta pentru a doua parte a anului2010", a explicat pentru ZF Dana Oprisan, director de resurse umaneal RTR.
RTR este astfel unul din putinii angajatori care au in plan creareade noi locuri de munca, in conditiile in care majoritateacompaniilor au blocat recrutarile pe fondul contextului economicnefavorabil.
Aproximativ 2.200 de angajati lucreaza in centrele din Bucuresti,Ploiesti si Titu si urmeaza sa ajunga la 2.500 de oameni odata cucele 300 de recrutari planificate pentru anul viitor. Potrivit unordeclaratii anterioare ale oficialilor RTR, nivelul salarial aldebutantilor care se angajeaza in RTR este de 400 de euro, darvariaza in functie de mai multi factori.
Mai bine de 90% din cei 300 de angajati vor fi ingineri. Inprezent, RTR are salariati absolventi ai tuturor specializarilordin cadrul Universitatii Politehnice. "Inginerii care vor fiangajati in 2010 vor lucra impreuna cu cei din Bucuresti la noilemodele ale grupului Renault".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO