Retail&Agrobusiness

Afacerile grupului Nordic au urcat anul trecut cu 10%, pânã la 342 de milioane de lei

Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food România

Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food România

Autor: Simona Tatu

10.05.2018, 12:43 570

Grupul Nordic, cu activitãţi de import al produselor alimentare şi producţie şi distribuţie de hrana pentru animale de companie, a înregistrat anul trecut o cifrã de afaceri de 342 de milioane de lei (74 mil. euro), dupã un avans de 10% faţã de 2016.

“La nivel de grup am înregistrat afaceri de 342 milioane de lei în 2017, iar pentru anul acesta vizãm afaceri cu cel puţin 10% mai mari, partea de pet food (hranã pentru animale - n. red.) şi food service sunt cele mai dinamice sectoare, a spus Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food România, companie de distribuţie a produselor alimentare. Zona de food are o pondere de 70% în totalul cifrei de afaceri, 10% reprezintã zona de logisticã, iar sectorul de hranã pentru animale înseamnã circa 20% din vânzãrile grupului.

Grupul Nordic este format din patru companii: distribuitorul de produse alimentare Nordic Food, compania de logistica Nordic Logistic, Nordic PetFood Production, producãtor de hranã de animale şi compania Nordic PetFood Distribution, firmã care se ocupã de distribuţia produselor pentru animale. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO