Retail&Agrobusiness

Altex deschide cea de-a doua unitate din acest an şi ajunge la o reţea de 98 de magazine

Altex deschide cea de-a doua unitate din acest an şi...

Autor: Cristina Bellu

30.08.2017, 11:23 317

Altex, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de electro-IT, va inaugura un nou magazin în Dorohoi, fiind prima unitate din localitate şi cea de-a doua pe care compania o deschide anul acesta, retailerul ajungând astfel la o reţea de 98 de magazine la nivel naţional.

Compania a înregistrat anul trecut cel mai bun an din istoria de 25 de ani a societăţii după ce businessul a crescut cu 40% în 2016, la 2,7 mld. lei, pe o piaţă care a avansat cu 10%.

Valoarea businessului poziţionează compania lui Dan Ostahie în topul celor mai mari trei antreprenori din România, după fraţii Pavăl (Dedeman) şi Zoltan Teszari (RCS-RDS), potrivit datelor ZF. Clasamentul a fost realizat după valoarea unui singur business, fără a cumula toate afacerile fiecărui antreprenor.

Grupul deţine 98 de magazine fizice sub două branduri, respectiv Altex şi Media Galaxy, răspândite în special în oraşele mari şi medii ale ţării. Compania este prezentă şi online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO