Retail&Agrobusiness

Anchor Grup a început renovarea faţadei Bucureşti Mall, lucrările vor fi finalizate în septembrie

Anchor Grup a început renovarea faţadei Bucureşti...

Autor: Cristina Cuncea

24.04.2015, 11:24 299

"Din 23 aprilie, intrarea în Bucureşti Mall dinspre Calea Vitan nu mai este funcţională. Până în septembrie 2015 clienţii primului centru comercial modern din România pot pătrunde în mall printr-o intrare temporară, situată pe laterala stângă a clădirii. (...) Procesul de renovare al faţadei Bucureşti Mall este unul complex, implicând şi implementarea unui design contemporan atrăgător şi reconfigurarea spaţiilor dedicate activităţilor de leisure (terase şi cafenele)", se arată într-un comunicat al Anchor.

Bucureşti Mall are o suprafaţă închiriabilă de circa 37.000 metri pătraţi, iar Plaza România, al doilea centru comercial deţinut de Anchor Grup în Bucureşti, are aproape 47.000 metri pătraţi.

Renovarea celor două proiecte constă în lucrări de structură, reconfigurarea spaţiilor de retail şi în implementarea un design modern.

"Intrarea în renovare a faţadei centrului comercial se conformează cu cea mai recentă planificare a întregului proces, care a decurs fără întârzieri sau întreruperi, costurile renovării Bucureşti Mall şi Plaza România nedepăşind suma anunţată de 25 de milioane de euro", se menţionează în comunicat.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 şi a construit în România primul centru comercial modern, Bucureşti Mall. Grupul mai deţine clădirea de birouri Anchor Plaza şi ansamblul rezidenţial InCity Residences. Valoarea totală a investiţiilor realizate până în prezent în România se ridică la peste 350 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO