Retail&Agrobusiness

Antoine Brun va prelua funcţia de vicepreşedinte al Procter & Gamble în regiunea Europei de Sud-Est

Antoine Brun

Antoine Brun

Autor: Mădălina Dediu Panaete

15.03.2018, 12:14 238

Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul bunurilor de larg consum, va avea începând cu 1 aprilie un nou vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est. Astfel, Antoine Brun o va înlocui în această funcţie pe Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreşedinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble. Regiunea Europei de Sud-Est cuprinde zece pieţe, inclusiv România.

„Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizaţia talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activităţile diverse şi mărimea afacerii P&G din această zonă, precum şi oportunităţile de creştere pe care pieţele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îţi desfăşori activitatea” , a declarat Antoine Brun.

Antoine Brun s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995 în Franţa, de-a lungul carierei ocupând diverse funcţii în vânzări, marketing şi management. A deţinut şi o serie de poziţii de conducere, acoperind mai multe pieţe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia-Pacific. Înainte de a prelua noile responsabilităţi din Europa de Sud-Est, a ocupat funcţia de vicepreşedinte Australia şi Noua Zeelandă.

Antoine Brun a contribuit semnificativ la operaţiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia şi Noua Zeelandă au avut o creştere accelerată, cu rezultate puternice şi la nivelul organizaţiei.

Antoine Brun este căsătorit şi are o fiică. 

P&G are în portofoliu branduri precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene şi Tide.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO