Retail&Agrobusiness

Antreprenor din industria cărnii: Fermierii au nevoie de sprijin pentru a reduce dependenţa de importuri

Macro Suin cumpără în jur de 15-20.000 de tone de cereale pe an de la producătorii agricoli din zonă, pe care le transformă în furaj în propria fabrică de nutreţuri combinate, furaje care hrănesc cei 55.000 de porci din cadrul fermei

Macro Suin cumpără în jur de 15-20.000 de tone de cereale pe an de la producătorii agricoli din zonă, pe care le transformă în furaj în propria fabrică de nutreţuri combinate, furaje care hrănesc cei 55.000 de porci din cadrul fermei

Autor: Roana Rotaru

12.06.2017, 00:05 419

Macro Suin din judeţul Argeş, o companie deţinută de antreprenorii români Mihai Cîrstea şi Cătălin Ene, a depăşit vânzări de 10 milioane de euro în 2016 din producţia de carne de porc în sistem integrat, potrivit reprezentanţilor companiei.

Complexul de creştere a porcinelor Macro Suin este alcătuit din bază de recepţie cereale, fabrică de nutreţuri combinate, fermă de reproducţie şi creştere a porcinelor şi un abator. 

„Producem carne de porc în sistem integrat pe care o vindem sub formă de semicarcase în rândul lanţurilor de magazine Metro, Auchan, Carrefour şi Cora, dar şi fabricilor de mezeluri precum Marisan, Radic Star sau Scandia Sibiu”, a declarat pentru ZF Cătălin Ene, administratorul complexului de creştere a porcinelor din localitatea Costeşti, judeţul Argeş.

Macro Suin cumpără în jur de 15-20.000 de tone de cereale pe an de la producătorii agricoli din zonă, pe care le transformă în furaj în propria fabrică de nutreţuri combinate, furaje care hrănesc cei 55.000 de porci din cadrul fermei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO